1. reisebrev fra Torrevieja

Da var vi endelig på plass i Torrevieja.

Etter en lang reise landet vi i Allicante i en sommertemperatur på 25 grader.  Flypersonalet var veldig fornøyd med utøvernes oppførsel. Noen møtte til og med på en lokal kjendis.

 

Vel fremme på Marina Internacional ble leiligheter fordelt og det bar rett i seng. Det var ikke like lett for alle å falle raskt til ro men rundt midnatt var det så og si stille på alle rom.

Klokken 07.00 ble frokost servert. Mange ble lange i maske da de så at det kun var en toastskive med syltetøy, juice og varm melk. Da var det godt at ” Steinars Take Away ” sto parat rett etter trening.

Det var godt å endelig starte treningen i det flotte anlegget, Torrevieja Sportscity. Treningen startet med rolig innkjøring fordelt på 3 grupper. Stort fokus på teknikk.

Etter trening var det hjem igjen til lunsj. Dette var en stor opptur. Først er tallerken salat deretter en gedigen porsjon kylling, ris og poteter. Ergo nok av proteiner og karbohydrater.

Noen valgte å slappe av i leiligheten mens andre valgte stranden før ny treningsøkt.  God innsats av alle både utøvere og trenere.

Etter middagen, kyllingsuppe og pasta Bolognese var det avslapping hjemme for noen, mens andre valgte en tur til byen for å kjøpe is. Noen av jentene hadde ikke fått nok aktivitet og valgte å spille tennis. En lang dag var over og kl.22.00 var alle i seng.

 

 

Postet i Siste nytt, Treningsleir og tagget .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.