Flott innsats fra våre stupere

Stuperne, Emily og Alva, debuterte på nasjonal rekruttkonkurranse

I helgen ble årets første Tripp-Trapp konkurranse i stup arrangert av Pingvin Stupeklubb i Dysjalandshallen. Tripp-Trapp er en nasjonal rekruttkonkurranse som arrangeres fire ganger i året samt en finale i slutten av året. I helgen var det deltakere fra tre år og oppover.

Emily - 1m svikt

Emily stupte seg til bronse medalje i sitt første stevne.

Alva nådde NM kravet på 1m svikt i sitt første stevne.

Alva nådde NM kravet på 1m svikt i sitt første stevne.

Emily og Alva representerte Klepp SSK, og begge to gjorde gode figurer og fikk gode tilbakemeldinger fra trenerne i de andre klubbene. Først ute på søndag var Emily i svikt i klasse D (11 år) hvor hun gjorde alle sine fem stup fra 1-meteren. Med en god og jevn serie stup resulterte det i en flott 3. plass – kun fem poeng bak andre plassen.

I klasse B (14-15 år) hvor Alva deltok var det et høyt nivå med godt etablerte stupere. Hun gjorde en god serie på åtte stup fra 1-meteren of fikk med det en fin 5. plass marginene var små mellom stuperne på 3.-5. plass. Alva stupte så bra at hun har NM-kravet inne på 1-meter.

 

De to Klepp-jentene var godt fornøyd med sin debut og fikk mye inspirasjon til videre stuping og tips til nye stup som kan trenes inn. De er også klare til å øve inn nok stup for å delta i tårn-konkurransen i neste konkurranse som er Stavanger Open i mars.

Pingvin Stupeklubb som er vår fadderklubb og hjalp oss i forkant av konkurransen og gjennom konkurransen med regler, finne riktig stup og praktiske detaljer. Vi retter en stor takk til dem.

Vel blåst og takk til jentene for god innsats!

Posted in Stevner, Stup and tagged , .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.