Klepp-stupere på Tripp Trapp 3

klasse-c_tt3-2016Klubbens stupgruppe har deltatt på nasjonal rekruttkonkurranse i Dysjalandshallen med tolv stupere fra 9 til 16 år, den tredje av fire Tripp Trapp-konkurranser i løpet året. Lørdagens konkurranse ble innledet av klasse E (10 år) og her deltok Celine Bjelland som viste god framgang. Celine deltok også i tårnkonkurransen. Videre var det klasse C (12-13 år) hvor Emily H. Krog, Sandra L. Svendsen og Truls Stokka deltok. Alle tre stupte bra og oppnådde poengsummer som kvalifiserer dem til NM jr. Beste prestasjon var Emily som tok en god 4. plass i denne klassen. Emily stupte også tårn, samt synkron sammen med Sandra. Alva Lagestrand og Linn Johansen, deltok i Åpen klasse hvor noen av landets beste kvinnelige stupere deltok. Vinner både på svikt (1/3 m) og tårn (5/7,5 m) ble Helle Tuxen fra Randabergstuperne som tok to medaljer i EM jr i sommer. Jentene stupte bra og Alva leverte en enda bedre serie i tårnkonkurransen på søndag.

09112016_14358_Søndagen var det de yngste stupernes tur og fra KSSK deltok Evenia Lunde, Ingvild Rindal, Kristine Vagle, Mia Ytreland og Sarah H. Krog i klasse F (8-9 år). Fire av jentene var med i konkurranse for første gang og de var veldig spente, men taklet stemningen og jubelen i hallen godt. Alle fem gjorde flotte og høye hopp og stup og fikk gode stilkarakterer. En av klubbens andre debutanter var Weronica Stelmach i klasse D (11 år) som også gjorde en god stupserie på 1-meteren.

I tillegg til mye god stuping ble det arrangert bankett/sosial samling lørdagskvelden med pizza og aktiviteter på tvers av klubben. En god helg med mye ny læring og motivasjon.

Posted in Stup.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.