Landsfinalen i stup 2018

Mia tok 2. plass i svikt klasse D.

Seks stupere fra KSSK deltok på Landsfinalen i stup i Kristiansand 16-18 november. Det ble en god start på konkurransen da Mia Ytreland Tidbury fikk en flott 2. plass på svikt i jenter klasse D (11 år). I svikt kan en velge å stupe fra 1- eller 3 meter, og det stupes enn serie på fem ulike stup. I denne klassen deltok ytterligere tre til KSSK-jenter som også gjorde gode stup-serier. Evenia Lunde fikk en sjette plass, Sarah Hatteland Krog syvende og Ingvild Rindal Johansen ble nummer åtte.

 

Mia og Evenia deltok også i tårn-konkurransen fra 5 meter hvor det skal gjennomføres fire ulike stup. De gjorde en ganske bra serie, men dessverre ødela håndstående volt noe for en topp tre-plassering, og fikk henholdsvis fjerde og femte plass. Alva Lagestrand, som er trener for konkurransegruppen har bidratt sterkt til stupernes framgang, deltok selv i åpen klasse (16 år og eldre) i både svikt og tårn. Alva stupte stødig, men i tøff konkurranse med landets beste stupere ble det ingen topp plassering.

 

Mia og Alva deltok også i synkron på tre meter. Det er ikke to stupebrett med samme høyde i Klepphallen, så jentene hadde ikke fått trent sammen i synkron før de kom på konkurransen. De klarte seg likevel bra og fikk gode erfaringer. Sjettemann på laget, Ingeborg Tveit Erga, ble dessverre syk og fikk ikke deltatt. Det var en motiverende og lærerik helg i Kristiansand for både utøvere og trenere.

Postet i Siste nytt, Stup.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.