Landsfinalen stup 2017

Stavanger Stupclub (SSC stup) var arrangør av Landsfinalen i stup 2018 som ble avholdt i Dysjalandshallen. Det deltok omtrent 60 deltakere fra åtte klubber. Fra KSSK deltok Alva Lagestrand, Emily Hatteland Krog og Ingeborg Tveit Erga.

 

Emily og Ingeborg var først ute i svikt-konkurransen, klasse C (12-13 år). Klasse C stuper fem pliktstup og to valgfrie stup. Emily stupte for første gang en konkurranse med fullt program på 3 meter svikt. Hun stupte forholdsvis solid, og selv om hun var uheldig i et par av stupene stupte hun over NM-kravet på 3 meter svikt. Ingeborg stupte sin svikt-konkurranse på 1 meter og gjorde det bra, men var veldig uheldig på to av stupene.

 

Alva deltok i tårnkonkurransen i åpen klasse (16 år og eldre). Alva stupte en god serie på fem ulike stup og ble nr 7 i en klasse med mange gode jenter. Emily deltok også i synkron-konkurransen på 1 meter svikt sammen med Martin Blihovde fra SSC. Selv med lite synkrontrening ble de samkjørte ganske fort, og fikk en flott 2. plass.

 

Posted in Siste nytt, Stup.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.