4. reisebrev fra Torrevieja

Reisebrev  fra Torrevieja

Idag var dagen kommet….hva slags trening stod på planen?

Utøverne fikk beskjed om å møte i treningstøy og joggesko. Opp til anlegget bar det. Der ventet Thomas med en overraskelse.  Bootcamp! Han hadde laget en løype tilsvarende opptakskravene til politihøgskolen. Det var løping, sit ups, amerikansk sit ups og push ups.

En stor andel klarte kravene med glans og andre var ikke langt unna. Felles for alle var stoltheten over egen innsats. De ga rett og slett alt. Dette var gøy og de kjørte seg hardt. Virkelig en annerledes trening som vil bli gjentatt en gang til i løpet av uken.

Etterpå ventet en økt i bassenget.

Det var en sliten og fornøyd gjeng som retunerte til hotellet til lunsj, som idag var kjøttboller i tomatsaus. ” Gulroten ”etter trening og lunsj var fellestur til La Zenia Boulevard, et gigantisk kjøpesenter, visstnok Spanias største.  4 timer senere var bussen full av jenter & gutter med handleposer. Middagen idag var bayonneskinke  med ris og salat. Dette ble nok den tidligste kvelden, allerede 20.30  var noen i seng.

Steinars take away utvider stadig , og drar nå adskillige turer til Farmacia for påfyll av gnagsårplaster og diverse remedier for pleie av gigantiske myggstikk.

 

Livet, treningen og kosen går sin gang her nede i solen.

 

20141008_081733 20140428_173730

Postet i Siste nytt, Treningsleir og tagget , .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.