KSSK Open 2021

Lørdag 6. og søndag 7. november er det endelig klart for KSSK Open i Klepphallen! Vi oppfordrer alle våre konkurransesvømmere til å delta på vårt eget stevne.

Til alle foreldre: husk at vi trenger mye hjelp til rigging og gjennomføring av dette stevnet – vi er helt avhengig av at alle foreldre til svømmerne våre stiller opp på dugnad denne helgen. Vi trenger ikke tidtakere som indikert i tidligere e-post. De som har meld seg til den oppgaven vil bli overført til andre oppgaver. Info om dette vil bli sendt ut noen dager før stevnet. Ta kontakt med Stian Braut for spørsmål om dugnad (leder@kleppssk.no).

Merk også at kvalifisering til LÅMØ allerede er i gang – arrangeres i mars 2022 i Stavanger. Ta kontakt med oppmann (Steinar Orre, oppmann@kleppssk.no) dersom dere lurer på hva LÅMØ er, og hvilke øvelser en trenger å svømme for å kvalifisere seg til LÅMØ. Det anbefales også å diskutere valg av øvelser med trenere for konkurransegruppa (Zahra Ghiabi, zahra@ghiabi.no og/eller Håkon Henne).

Påmeldingsfrist er mandag 1. november. Dette er et approbert stevne som krever gyldig svømmelisens. For eventuelle spørsmål om lisens, ta kontakt med Steinar Orre, oppmann@kleppssk.no.

""
1
KSSK open
Øvelser Lørdag:
Øvelser Søndag:

Epost for hvor du vil ha sendt bekreftelse for påmelding.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Postet i Approbert stevne, Påmelding, Stevner og tagget , .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.