Tripp Trapp 1 i Horten

Ny sesong er i gang for stuperne og KSSK reiste i helgen til Horten med seks stupere. Emily og Sandra var første klasse ut på lørdagen og de har nå rykket opp til klasse C (12-13 år). Det betyr at stupprogrammet deres består av syv forskjellige stup. De fem første stupene er pliktstup fra alle de forskjellige stupgruppene som er:

1) Forlengs sats (med ansiktet mot vannet) og forlengs rotasjon

2) Baklengs sats (ansiktet mot brettet) og baklengs rotasjon

3) Forlengs sats (med ansiktet mot vannet) og baklengs rotasjon

4) Baklengs sats (ansiktet mot brettet) og forlengs rotasjon

5) Skru: rotasjon om både tverr- og langaksen

I tillegg har de to valgfrie stup. Begge to var uheldige på to av sine nye stup, men var likevel bare 15 poeng fra NM-kravet på 1-meter og det ett år før de kan delta.

 

Neste duo ut var Celine og Thalia i Klasse E (10 år). I denne klassen skal de gjøre et forlengs- og et baklengs hopp, samt tre valgfrie stup. Begge gjorde en god innsats og viste god framgang i løpet av helgen.

 

De siste KSSK-stuperne i aksjon var Arnljot og Sarah i Klasse F som er den yngste klassen fra 9 år og yngre. Begge gjennomførte tre gode hopp og stup fra 1 og 3 meter. Hverken i klasse E eller F blir de rangert, men de blir belønnet med karakter for sin utførelse.

 

Et artig innslag under konkurranse var bingo – da skulle alle fem dommerne gi samme karakter for samme stup. Dommerne og stuperne ble belønnet med hver sin karamell.

 

Lørdagskvelden var hele gjengen på bankett sammen med stuperne fra de andre klubbene. Da ble det servert pizza og det var underholdning.

 

En kjekk tur og en motiverende og inspirerende konkurranse!

 

Ps. Nye stup ble gjennomført allerede på mandagens trening av noen av stuperne.

Posted in Siste nytt, Stup.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.