6. reisebrev fra Torrevieja

  1. reisebrev fra Torrevieja

Ny dag med same prosedure like yesterday and the day before. Frokost kl.07.00 og bussavgang en time senere. Været er fremdeles flott med sol fra skyfri himmel så den lille fritiden vi har til rådighet benyttes vel. Å bade i sjøen i oktober er deilig. Utøverne gir tilbakemelding på at det har vært en flott treningsleir med godt utbytte. De er fornøyde med egen innsats. Noen har gitt uttrykk for at det har vært liten tid til strandliv og andre sydenaktiviteter men sånn er det nå engang å være på treningsleir.

I bassenget idag hadde vi med oss en trener og en utøver fra Karmøy svømmeklubb. Det var kjekt å møte en konkurrent og få en ekstra hjelpetrener på kanten.

I 2. økt var det trening i utebassenget, med stafetter både over og under vann.

Alle utøverne er nå friske, kun noen plagsomme myggstikk igjen.

Håkon og Kjetil tok fri fra ettermiddagsøkten idag. De leide en stor havseiler med skipper og dro avgårde. 3,5 time senere kom 2 storfornøyde trenere tilbake. Det hadde vært en flott opplevelse.  Til middag var det pizza. Resten av kvelden tilbragte de fleste på hotellet med kortspill, tennis og avslapping. Kveldene og leggetid blir tidligere og tidligere….

20141010_170500 2014-10-10 16.02.59 IMG_0542

Postet i Siste nytt, Treningsleir og tagget .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.